Bent u op zoek naar een professionele, flexibele, stressbestendige, creatieve freelancer?

Als zelfstandig tekstschrijver/redacteur kunt u Evelien van Steenis inhuren. Voor een afgesproken uurtarief of all-in prijs kan zij opdrachten voor u verzorgen. Dit kan op afstand óf bij u op locatie. Evelien is een specialist op het gebied van marketing communicatie en grafisch ontwerp. Ze is gedreven, klantgericht, positief ingesteld, innovatief en uiterst creatief! Met ruime ervaring in het uitgeefvak.

Voor zowel een eenmalige opdracht als vast aanspreekpunt kunt u op haar rekenen. U bent verzekerd van een creatieve, integere freelancer die per direct beschikbaar is.

Diensten

Tekstschrijver

Je hebt een prachtig idee, mooie producten en/of diensten en nu wil je anderen hierover vertellen. Evelien kruipt in de huid van jouw doelgroep(en) en sluit zich aan op de taal en belevingswereld en creëert een begrijpelijk en aantrekkelijk verhaal. Denk aan o.a. web- teksten, nieuwsbrieven, brochures, folders, persberichten, artikelen voor tijdschriften, blogs, flapteksten etc.

Redactie

Evelien redigeert (suggesties voor verbeteringen op het gebied van stijl, structuur, toon, etc. en met controle op grammatica, spelling en interpunctie) voor een vaste prijs € 150,-. Deze vaste prijs betreft tekstcorrectie/redactie voor een geheel manuscript, ongeacht de grootte cq. aantal woorden.