Bent u op zoek naar een professionele, flexibele, stressbestendige, creatieve freelancer?

Als zelfstandig dtp-er/vormgever kunt u Evelien van Steenis inhuren. Voor een afgesproken uurtarief of all-in prijs kan zij opdrachten voor u verzorgen. Dit kan op afstand óf bij u op locatie. Evelien is een specialist op het gebied van marketing communicatie en grafisch ontwerp. Ze is gedreven, klantgericht, positief ingesteld, innovatief en uiterst creatief! Met ruime ervaring in het ontwerp- en uitgeefvak.

Voor zowel een eenmalige opdracht als vast aanspreekpunt kunt u op haar rekenen. U bent verzekerd van een creatieve, integere freelancer die per direct beschikbaar is.

Automatiseringskennis

Diensten

DTP’er/Vormgever

Wil je jouw verhaal grafisch mooi en duidelijk overbrengen? Je kunt bij Evelien terecht voor het ontwerpen van o.a. brochures, posters, boekenleggers, folders, flyers, advertenties, uitnodigingen, kaarten, boeken en boekomslagen, boektrailers etc.

Benieuwd naar haar werk?
Bekijk hier de portfolio.

eBook (ePub) maken

Evelien maakt uw boek geschikt en leesbaar voor alle e-readers en tablets, al vanaf €85, -* Voor tekstboeken (zoals romans, novelles, poëzie) is epub2 de meest geschikte vorm.

*Roman’s tot en met 200 pagina’s

Alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% BTW